maandag 20 april 2015

Nieuwe tent

Na lang wikken en wegen heb ik vandaag toch eindelijk besloten wat voor tent er tijdens de trektocht naar de Hardangervidda mee gaat in de rugzak. Het is de Laser Competition 1 geworden. Een klein 1-persoons tent van 930 gram. Ruim genoeg voor 1 persoon en in geval van nood ook nog als 2-persoons tent te gebruiken.

Het voordeel van deze tent is dat het bijna 1kg lichter is dan mijn huidige kleine 2-persoonstent en dat het eventueel ook als tarp-tent te gebruiken is door de binnentent weg te laten. Dan is het ook meteen groot genoeg voor 2 personen. Eerlijk gezegd verwacht ik niet dat ik de tent ooit als tarp tent ga gebruiken, maar toch handig dat het eventueel wel zou kunnen :-)

Verder is de tent ook nog groot genoeg om een keer samen met 1 van mijn kinderen een avontuurlijke tocht te kunnen maken.

Laser Competition 1

De tent is online besteld, dus ik mag nog enkele dagen wachten voor ik de tent in de tuin op kan zetten en een nachtje kan oefenen in de tuin.

1 opmerking:

  1. These come as welcome bonuses, reload promos, or perhaps even free spins. We have major points} on all of the forms of 점보카지노 bonuses you will discover at playing websites. Minimum deposits are also very low, which makes the platform extraordinarily out there to users.

    BeantwoordenVerwijderen