De route

De route die we hebben uitgekozen loopt door het nationaal park Hardangervidda in Noorwegen. We zullen vertrekken in Finse (A) en hebben Odda (B) uitgekozen als eindbestemming van de trektocht. Onderweg zullen we 7 keer onze tent opzetten. Zie de foto hieronder voor meer detail:

Overzicht van de geplande route

We willen onderweg zoveel mogelijk zelfvoorzienend zijn. Dat wil dus zeggen dat we alles meenemen en onderweg geen hutten proberen te bezoeken om daar te slapen en/of eten en drinken te halen.

Verder proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met het feit dat we de route misschien niet helemaal af kunnen maken en dat er dus uitwijkmogelijkheden zijn. De volgende mogelijkheden hebben we:

  1. Na de tweede overnachting moeten we een doorgaande weg oversteken. Waarschijnlijk zullen hier auto's rijden waarmee we naar de bewoonde wereld kunnen liften om zo weer terug te komen bij onze auto's.
  2. Na de derde overnachting hebben we de mogelijkheid weer terug te keren naar de weg om zo ook weer liftend terug te keren bij onze auto's.
  3. Na de vierde overnachting kunnen we met nog een dagetappe terugkeren in de bewoonde wereld door naar Kinsarvik af te buigen.

We proberen in onze planning ook rekening te houden met het eventueel splitsen van de groep zodat één deel van de groep naar punt B gaat en de andere helft naar de alternatieve eindbestemming in Kinsarvik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten