zaterdag 15 november 2014

Bestemming gekozen: Hardangervidda

Gisteren hebben we een reisbestemming gekozen: De Hardangervidda in Noorwegen. Dat ligt op rijafstand van Nederland waardoor we voor de heen- en terugreis niet meer dan 2 dagen onderweg zijn. Daardoor kunnen we een leuke trektocht maken terwijl we maar 1 week vakantie hoeven op te nemen. Aangezien we met (momenteel) 7 man aan de trektocht willen beginnen, is het inplannen van slechts één week vakantie iets eenvoudiger dan 2 weken vakantie.

Op het internet staan veel voorbeelden van routes door de Hardangervidda (o.a van Kasper Geuns en Fred Triep), dus een mooie uitdagende trektocht zullen we ook wel vinden. De precieze route hebben we nog niet bepaald, maar die gaan we in de komende weken uitzoeken. We besluiten om de keuze voor de definitieve route nog even uit te stellen. Dat gaan we in de komende weken verder uitzoeken.

Wat we wel uitzoeken is de periode waarin we het beste kunnen vertrekken. In verband met de midgets (kleine steekmugjes) en omdat we buiten de schoolvakanties om willen reizen, besluiten we om eind augustus / begin september volgend jaar te starten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten